PRAKTICKÉ WORKSHOPY
Od dojnice k tvarohu, aneb co vše se dá vyrobit z 10 litrů mléka
Provedeme vás celý procesem zpracování mléka tak, aby nazmar nepřišla ani kapička. Vyrobíme spolu smetanu, tvaroh, máslo, sýr, ale třeba i ghí.
⇒ Online manuál (pdf) – 499 Kč
⇒ Online manuál (pdf) včetně odborných videí – 999 Kč
⇒ Kurz u nás na farmě (4-6 hodin) – 2.599 Kč (+ manuál v pdf) nebo 2.999 Kč (+ manuál v pdf a odborná videa)
* k ceně je nutné připočíst náklady za spotřebu mléka (dle množství)
⇒ On-line kurz přes kameru vašeho PC – 1.349 Kč (+ manuál v pdf) nebo 1.699 Kč (+ manuál v pdf + odborná videa)
Umění zpracování masa: Z farmy přímo na talíř
Ať už vás zajímají kozy, prasata nebo drůbež, poradíme vám, jak maso správně a efektivně zpracovávat.
⇒ Online manuál (pdf) – 499 Kč
⇒ Online manuál (pdf) včetně odborných videí – 999 Kč
⇒ Kurz u nás na farmě (4-6 hodin) – 2.559 Kč (+ manuál v pdf) nebo 2.999 Kč (+ manuál v pdf a odborná videa)
Sýry z vaší kuchyně: Domácí sýry a jejich výroba
Tento praktický workshop vám poskytne všechny potřebné znalosti a dovednosti k tomu, abyste mohli začít s výrobou vlastních sýrů. Budeme barvit, kořenit a zdobit. A samozřejmě si pár vzorků odnesete i domů.
⇒ Kurz u nás na farmě (3-5 hodin) – 1 000 Kč/hodina
* k ceně je nutné připočíst náklady za spotřebu mléka (dle množství)